Full screen foto van een panorama over de Voerstreek in Belgie met een uitzicht over heuvelachtig landschap met een helder blauwe lucht.

Gewoon wanneer het u uitkomt
de rekeningen inkijken!

045 - 5452500

ein paar Hände hautnah spielen Klavier

ALLE ADMINISTRATIE OP ÉÉN PLAATS

Is wel zo handig voor u!

UW MONDZORG NOTA

Op deze pagina vindt u alle informatie over uw mondzorg rekening(en) van Infomedics en de uitleg om online te gaan en uw rekening(en) te bekijken. Het werkt heel simpel en op ieder moment van de dag.

De verloskundigenpraktijk van Marja en Nicole op de Heerlerbaan in Heerlen

Uw nota Online

UW NOTA ON-LINE

Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft onze tandartsenpraktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens heeft Infomedics nodig om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal. Hebben wij deze informatie nog niet in de praktijk neem dan even contact op met Monique.

Als u inlogt op uw Infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat zo instellen. De betalingstermijn is 30 dagen, lukt het niet op tijd te betalen neem dan zo snel mogelijk contact met ze op. 0900-4049404 (0,35 per gesprek) Meer informatie vindt u op de website van :

Infomedics Info
De verloskundigenpraktijk van Marja en Nicole op de Heerlerbaan in Heerlen

Privacy Waarborg

PRIVACY WAARBORG

In onze praktijk geven wij graag alle aandacht aan goede zorg voor onze patiënten. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics Dit bedrijf is professioneel en betrouwbaar. Uw nota's zijn ten alle tijden in te zien op een apparaat voorzien van internet.

Uw gegevens zijn veilig, omdat Infomedics veel waarde hecht aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd inclusief al haar dienstverleners. Deze certificering wordt jaarlijks opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op:

Privacy info