logo tandarts Marc Alberts
Franciscanerstraat 61 | 6462 CM Kerkrade | Nederland | Telefoon: 0031 (0) 45 - 5452500
TANDARTSENPRAKTIJK
M.G.M. ALBERTS

Contact en Route


Welkom op de contact en route pagina van tandartsenpraktijk M.G.M. Alberts. Hier vindt u alles over contact met ons, openbaarvervoer en parkeren. Wij vinden het vanzelfsprekend fijn om met u in contact te komen voor algemene vragen kunt u buiten werktijden het contactformulier gebruiken. Voor afspraken kunt u telefonisch contact met ons opnemen, dit gaat helaas niet met het contactformulier.


meisje zit in de bus

makkelijk bereikbaar

Openbaarvervoer

Wij zijn makkelijk bereikbaar met alle typen vervoer en zijn gelokaliseerd op 10 minuten loopafstand van het centrum van Kerkrade. Van uit Duitsland is het 5 minuten lopen van af de Media Markt in Herzogenrath gewoon de nieuwstraat oversteken naar Nederland.

Voor informatie over het plaatselijke openbaar vervoer, vergroot het blauwe bus symbooltje zichtbaar op de Google map. De buslijnen nummer 28 en 29 stoppen in de Ursula straat en de Nieuwstraat op loopafstand van onze praktijk. Verder ligt de tandartsenpraktijk op loopafstand van het centrum van Kerkrade. Vraag naar de Bleijerheidestraat richting Franciscanerstraat.

Parkeren Kerkrade
bord met gratis parkeren

bespaart ook tijd

geen extra kosten

Bij onze praktijk zijn zeer veel gratis parkeerplaatsen aanwezig. U rijdt zo van het centrum van Kerkrade onze woonwijk in en altijd is er wel een plaatsje voor uw auto vlak bij ons in de buurt. Denk er wel aan uw waardevolle zaken niet in de auto achter te laten.

Onze praktijk is voorzien van een ruime gezellige wachtkamer met kinderspeelgoed en voldoende lees materiaal voor u als u even zit te wachten. Verder zijn wij uitgerust met twee ultramoderne behandelruimten geschikt voor alle belangrijke gebit en mondzorg behandelingen en is er een frontdesk om u nog beter van dienst te zijn.

Alles Over het gebit

Contactformulier

Wij houden ons aan de privacywet en gaan zeer zorgvuldig met uw persoonsgegevens om! Uw gegevens blijven alleen bij ons in de administratie en worden niet voor een ander doel gebruikt dan het contact tussen u en ons bedrijf!Capcha

Tandarts M.G.M. Alberts

Franciscanerstraat 61,
6462CM Kerkrade, Nederland

0031 (0) 45 - 5452500

info@tandartspraktijkalberts.nl

Ma - Do: 08:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00

Vrij : 08:00 tot 12:00

Ma - Do: 07:00 tot 15:00 tijdens schoolvakanties

Vrij: 07:00 tot 11:00 tijdens schoolvakanties

BELANGRIJK!

Als u gebruik maakt van het online formulier krijgt u binnen 24 uur antwoord. Afspraken maken wij alleen via de telefoon niet via het formulier!

tandartspraktijk alberts foto