Full screen foto van een panorama over de Voerstreek in Belgie met een uitzicht over heuvelachtig landschap met een helder blauwe lucht.

Alle informatie over onze praktijk
vindt u hier op deze pagina!

045 - 5452500

ein paar Hände hautnah spielen Klavier

INFORMATIE OVER GEBITSONDERHOUD?

Maak telefonisch een afspraak!

ALGEMENE INFORMATIE

Welkom op de informatiepagina van Tandartsenpraktijk M.G.M. Alberts. Hier vindt u alle informatie over onze praktijk en tevens bieden wij een nooddienst rooster voor de hele regio Kerkrade en Landgraaf.

De verloskundigenpraktijk van Marja en Nicole op de Heerlerbaan in Heerlen

JE EIGEN TANDARTS

OPENINGSTIJDEN & TARIEVEN

Dit zijn de openingstijden van tandartsenpraktijk M.G.M. Alberts. Voor acute pijnklachten raadpleeg buiten onze openingstijden de nooddienstpagina. Deze bevat tevens een mobile agenda.

Ma - Do: 08:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00

Vrij : 08:00 tot 12:00

Ma - Do: 07:00 tot 15:00 tijdens schoolvakanties

Vrij: 07:00 tot 11:00 tijdens schoolvakanties

Raadpleeg buiten onze reguliere openingstijden a.u.b. onze nooddienstagenda!

Tandartstarieven 2024
De verloskundigenpraktijk van Marja en Nicole op de Heerlerbaan in Heerlen

PRETTIG EN VERTROUWD

ALLES OVER HET GEBIT

Is een website die u informatie biedt in aanvulling op het advies van uw tandarts en vervangt dit niet. Goede mondverzorging start met een regelmatig bezoek aan de tandarts.

Informatie over de tandarts, mondgezondheid, rechten, plichten en verzekeringen kunt u hier krijgen: Vergelijk uw tandheelkundige verzekeringspolis met andere polissen of kijk hoeveel u vergoed krijgt van uw behandeling. Deze informatie is onafhankelijk, er zijn geen afspraken met zorgverzekeraars. De bij de NMT aangesloten tandartsenpraktijken staan ook op deze informatieve website. De website wordt regelmatig voorzien van de meest actuele informatie, zodat u altijd weet waar u op dat moment aan toe bent. Klik op de blauwe knop om naar de website te gaan.

Alles Over het gebit

VERVOER EN PRAKTIJK

Informatie over openbaarvervoer, gratis parkeren in de stad Kerkrade, hoe onze praktijk is voorzien van faciliteiten voor u en uw eventuele kinderen en over de "alles over uw gebit" website.

De verloskundigenpraktijk van Marja en Nicole op de Heerlerbaan in Heerlen

MAKKELIJK BERIJKBAAR

OPENBAARVERVOER VLAKBIJ

Wij zijn makkelijk bereikbaar met alle typen vervoer en zijn gelokaliseerd op 10 minuten loopafstand van het centrum van Kerkrade. Van uit Duitsland is het 5 minuten lopen van af de Media Markt in Herzogenrath gewoon de Nieuwstraat oversteken naar Nederland.

Voor informatie over het plaatselijke openbaar vervoer, vergroot het blauwe bus symbooltje zichtbaar op de Google map. De buslijnen nummer 28 en 29 stoppen in de Ursula straat en de Nieuwstraat op loopafstand van onze praktijk. Verder ligt de tandartsenpraktijk op loopafstand van het centrum van Kerkrade. Vraag naar de Bleijerheidestraat richting Franciscanerstraat.

Arriva Planner
De verloskundigenpraktijk van Marja en Nicole op de Heerlerbaan in Heerlen

BESPAARD OOK TIJD

GEEN EXTRA KOSTEN VOOR U

In de buurt van onze praktijk zijn zeer veel gratis parkeerplaatsen aanwezig. U rijdt zo van het centrum van Kerkrade onze woonwijk in en altijd is er wel een plaatsje voor uw auto vlak bij ons in de buurt. Denk er wel aan uw waardevolle zaken niet in de auto achter te laten.

Onze praktijk is voorzien van een ruime gezellige wachtkamer met kinderspeelgoed en voldoende lees materiaal voor u en uw kind als u even zit te wachten. Verder zijn wij uitgerust met twee ultramoderne behandelruimten geschikt voor alle belangrijke gebit en mondzorg behandelingen en is er een frontdesk met specifieke informatie folders om u nog beter van dienst te zijn.

Parkeren Kerkrade